Van vader op zoon

Meerdere families bij hetzelfde bedrijf.

 

Peter begon zijn carrière als onderhoudsmonteur in Sneek. Zijn ambitie bracht hem naar de Randstad, waar hij zich specialiseerde in riool en magazijnbeheer.

 

Inmiddels werkt Peter al 13 jaar bij Afezo B.V. als werkplaatschef, verantwoordelijk voor het bijhouden en onderhouden van het gehele magazijn. Hij was de eerste die door zijn expertise de werkplaats van Afezo B.V. effectief heeft kunnen stroomlijnen en optimaliseren.

 

Zijn zoon Kevin liet hij vroeg kennismaken met het werk. Al op 13-jarige leeftijd ging Kevin in de schoolvakanties mee naar verschillende projecten. Kevin: “De middelbare school was niks voor mij. Na drie keer zakken op de mavo wist ik dat ik iets anders moest gaan doen. Door de ervaringen opgedaan bij mijn vader, kreeg ik door dat ik wel gevoel had voor het vak.”

 

Kevin leerde alles over het leggen van riool, bestrating, asfalteren en meer. Kevin wist echter al snel dat hij niet voor altijd in de sleuf wilde blijven staan, hij wilde doorleren. Na vakman GWW niveau twee en drie te hebben afgerond, begon hij met de Middenkaderfunctionaris opleiding niveau 4 aan SPG Noord-Holland.

Langzamerhand pakte hij steeds meer uitvoerende taken op zich. Tegenwoordig leidt Kevin verschillende projecten in Amsterdam en rondom. “Het was een pittige route, maar ik heb het voor elkaar gekregen.” Aldus Kevin.

 

Vandaag de dag werken vader en zoon nog steeds nauw samen.

Waar ben je naar op zoek?