Vier elektrische Wacker Neuson minigravers klaar voor 2024

In 2024 hebben we ons materiaalportfolio mogen uitbreiden met twee splinternieuwe elektrische minigravers. Dit betekent dat we vanaf dit jaar maar liefst vier stuks kunnen inzetten op onze projecten. Een mooie ontwikkeling in het kader van verduurzaming!

 

Een presentatie van de gele krachten.

De werf staat tijdens onze jaarlijkse winterstop helemaal vol met materieel en machines, aangezien er nog maar enkele projecten doorlopen. Bij de levering van de twee nieuwe elektrische rupskranen stonden onze huidige rupskranen al op de werf om gekeurd te worden. Een moment om vast te leggen!

De EZ17e is een elektrische Zero Tail-minigraafmachine, de eerste van zijn soort zonder uitstekende achterkant. Dit emissievrije ontwerp maakt het perfect voor binnen en in gebieden met beperkte uitstoot- en geluidsvereisten. Met een krachtige lithium-ionaccu kan het een volledige werkdag meegaan en kan het ook worden opgeladen via het netwerk. De gepatenteerde accutechnologie maakt laden mogelijk vanaf elke stroombron ongeacht de omgevingstemperatuur.

Waar ben je naar op zoek?