Afezo B.V. gaat aan de slag op de Schellingwouderdijk

Het is officieel.

 

We zijn verheugd aan te kondigen dat Aannemingsmaatschappij Afezo B.V. de uitdaging aangaat om het 30 jaar oude vacuüm-rioolstelsel in de Schellingwouderdijk te vervangen, inclusief het implementeren van een signaleringsysteem.

 

Het project strekt zich grotendeels uit in de achtertuinen van bewoners van de Schellingwouderdijk, maar ook op de Liergouw en Wijkergouw. Met 80% van het project op privéterrein vereist dit een specifieke aanpak, waarbij technische expertise en omgevingsmanagement hand in hand gaan!

In een gezamenlijke bouwteam, bestaande uit vertegenwoordigers van onze opdrachtgever Waternet en onze mensen, zullen we een gedegen uitvoeringsmethodiek vast stellen waarbij het doel is om de overlast voor de omgeving te beperken. Een belangrijk onderdeel van het project is de inzet van onze gezamenlijke omgevingsmanagers voor het houden van de keukentafelgesprekken met de bewoners, het houden van een informatieavond en het informeren van de bewoners voor en tijdens de uitvoering met als doel het project tot een goed einde te brengen.

 

Door deze betrokkenheid kunnen we uitdagingen anticiperen en kansen benutten voor een succesvolle uitvoering.

Waar ben je naar op zoek?