Van voorman tot opdrachtgever

Van voorman naar opdrachtgever – jarenlang zij aan zij

 

Na zijn militaire dienst kwam Rob Meynaert op 22-jarige leeftijd bij Afezo terecht, in 1982. Met zijn eerder behaalde tegelzetter diploma begon hij bij ons als metselaar, waar hij zich onder andere bekwaamde in de kunst van het onderwater metselen.

 

Het bleek dat Rob niet alleen vliegensvlug specie kon draaien en putten kon metselen, maar hij paste ook als eerste zijn duikvaardigheden toe op het werk. Terwijl anderen bij de eerste spetters snel uit de sleuf renden, trok Rob zijn duikpak aan om de taak af te ronden. Rob groeide al snel uit tot een onmisbare kracht bij Afezo. Hij was onder meer betrokken bij een indrukwekkend project op de Prinsengracht.

 

Nieuwsgierige bewoners en voorbijgangers verzamelden zich rond de sleuf, waar Rob tot aan zijn middel in het afvalwater stond. Het was een andere tijd, waarin mensen vertrouwden op hun gezonde verstand bij het inschatten van veiligheidsrisico’s.

Op de Prinsengracht probeerde Rob een groot gewelf te dichten. Het was als een gratis show; sommige omstanders haalden zelfs een bakje koffie op de hoek om te nuttigen terwijl ze toekeken. Eerst werd een stuk oude vloer gebruikt ter afdichting, maar toen dat mislukte, kozen we voor een stikstofwand.

 

Na 9 jaar moest Afezo afscheid nemen van Rob, omdat hem een mooie kans werd geboden bij Waternet. Het afscheid duurde echter niet lang. De samenwerking zette zich voort, zij het met een andere dynamiek. Van steunpilaar in de grond naar betrouwbare partner bij een van onze grootste opdrachtgevers; een mooie ontwikkeling waarbij we nog steeds zij aan zij kunnen werken.

 

Op naar meer projecten die we gezamenlijk kunnen realiseren!

Waar ben je naar op zoek?