BAS200 bij Baan met Toekomst

Afgelopen vrijdag hebben wij met trots deelgenomen aan het initiatief ‘Baan met Toekomst’, georganiseerd door de Gemeente Amsterdam, bij het MBO College Westpoort.

 

BAS200 vertegenwoordigt een samenwerkingsverband tussen van Baarsen, Afezo en Swart Amsterdam, met samen meer dan 200 jaar ervaring in onze geliefde stad. In samenwerking met Dura Vermeer hebben wij tijdens het evenement de Infrasector met enthousiasme vertegenwoordigd.

 

We hebben de bezoekers van het evenement meegenomen in onze ondergrondse wereld, met demonstraties en tools die onze expertises in de schijnwerpers zetten.

 

Hierbij hebben we onder andere laten zien:

  • Verschillende soorten leidingen (water, riool en gas).
  • Het proces van het maken van een aftakmof.
  • Bouwtekeningen en hoe deze tot leven komen dankzij het programma AutoCAD.

Het was een geslaagde dag met een divers publiek. Het was interessant om in gesprek te gaan en meer te weten te komen over de behoeften en uitdagingen van werkzoekenden en zij die een carrièreswitch overwegen.

 

Naar aanleiding van deze oriëntatiedag kunnen deelnemers zich inschrijven voor de verdiepingsdag. Tijdens deze dag bieden we een nog dieper inzicht in de carrièremogelijkheden binnen de Infra aan de hand van verschillende workshops.

 

Wil je meer weten over Baan met Toekomst? Neem dan een kijkje op website van Gemeente Amsterdam!

Waar ben je naar op zoek?